Καθίζηση σε δρόμο στα Σεπόλια λόγω σπασμένου αγωγού

Καθίζηση σε δρόμο στα Σεπόλια λόγω σπασμένου αγωγού

Καθίζηση σημειώθηκε σε δρόμο των Σεπολίων όταν έσπασε αγωγός της ΕΥΔΑΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η καθίζηση σημειώθηκε στον δρόμο λόγω θραύσης του αγωγού, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους κατοίκους. Η ΕΥΔΑΠ κινητοποιήθηκε άμεσα για την αποκατάσταση του προβλήματος, ενώ η τροχαία έσπευσε στο σημείο για να ρυθμίσει την κυκλοφορία και να εξασφαλίσει την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων και πεζών. Ο δρόμος έκλεισε προσωρινά μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης.

Σύμφωνα με δηλώσεις των υπευθύνων της ΕΥΔΑΠ, το πρόβλημα προκλήθηκε από την παλαιότητα του δικτύου, που έχει πλήξει τη σταθερότητα αρκετών περιοχών. Οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό, ενώ γίνεται προσπάθεια να μην διαταραχθεί η καθημερινότητα των κατοίκων. Κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις επαναλαμβανόμενες βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης, ζητώντας από τους αρμόδιους φορείς να λάβουν πιο δραστικά μέτρα για τη συντήρηση των αγωγών. Οι υπεύθυνοι της ΕΥΔΑΠ υποσχέθηκαν να προχωρήσουν σε σχετικές αναβαθμίσεις στο δίκτυο για να αποτραπούν μελλοντικά παρόμοια περιστατικά.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image