Σύλληψη δικηγόρου για διακίνηση ναρκωτικών στις φυλακές Τρικάλων

Σύλληψη δικηγόρου για διακίνηση ναρκωτικών στις φυλακές Τρικάλων

Συνελήφθη δικηγόρος στην προσπάθειά του να περάσει ναρκωτικά σε κρατούμενους των φυλακών Τρικάλων. Ο άνδρας κατηγορείται ότι προσπάθησε να λειτουργήσει ως «βαποράκι», παραδίδοντας παράνομα ναρκωτικά στους έγκλειστους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια επίσκεψης του δικηγόρου στο σωφρονιστικό κατάστημα. Η σύλληψη έγινε όταν οι αστυνομικές αρχές της φυλακής υποψιάστηκαν τις κινήσεις του και προχώρησαν σε έρευνα.

Εντός του χώρου της φυλακής, βρέθηκαν οι απαγορευμένες ουσίες που είχε διακινήσει. Τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από την έρευνα υποδεικνύουν ότι ο δικηγόρος είχε προβεί και σε άλλες παράνομες ενέργειες, γεγονός που ενισχύει τις κατηγορίες εις βάρος του. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα ή συνεργοί.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image