Η συγκίνηση της αδελφής του εύζωνα που μάγεψε το διαδίκτυο

Η συγκίνηση της αδελφής του εύζωνα που μάγεψε το διαδίκτυο

Η Έλενα Τσιούλου, αδελφή του εύζωνα Γιώργου Τσιούλου, περιέγραψε τα συναισθήματά της όταν είδε τον αδελφό της να δακρύζει στην τελευταία του σκοπιά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Η εικόνα του εύζωνα που συγκλόνισε το ελληνικό διαδίκτυο, αποτυπώθηκε σε μια συγκινητική φωτογραφία που δείχνει τον Γιώργο να προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του κατά την τελευταία του υπηρεσιακή εμφάνιση. Η Έλενα Τσιούλου δήλωσε: «Ο αδελφός μου συγκίνησε όλους μας με την αφοσίωση και την υπερηφάνεια που έδειξε κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του στους Εύζωνες».

Χαρακτήρισε τη στιγμή ως «ανεπανάληπτη» και εξήγησε ότι ο Γιώργος ανέκαθεν ένιωθε μια ιδιαίτερη σύνδεση με την ιστορία και τις παραδόσεις του τόπου. Ο ευζωνικός θεσμός αποτελεί ένα σύμβολο της ελληνικής παράδοσης και τιμής, και η φωτογραφία αυτή ανέδειξε τα βαθύτερα συναισθήματα που γεννά αυτή η υπηρεσία. Ο Γιώργος Τσιούλος, με την αφοσίωσή του, κατάφερε να αποτυπώσει την πραγματική ουσία του να υπηρετείς την πατρίδα. Η συγκινητική στιγμή του δακρυσμένου εύζωνα έγινε viral, με δεκάδες χρήστες των κοινωνικών δικτύων να εκφράζουν τον θαυμασμό και την εκτίμησή τους προς τον Γιώργο Τσιούλου και τους Έλληνες Εύζωνες συνολικά.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image