Στάση εργασίας στο ΕΚΠΑ αύριο το πρωί έως το μεσημέρι

Στάση εργασίας στο ΕΚΠΑ αύριο το πρωί έως το μεσημέρι

Νέα κινητοποίηση ανακοίνωσε ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο ΕΚΠΑ για αύριο Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, με στάση εργασίας από την έναρξη του ωραρίου έως τις 12 το μεσημέρι. Η κινητοποίηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της διαμαρτυρίας του συλλόγου για τις συνθήκες εργασίας και τα αιτήματα τους για βελτίωση των όρων εργασίας. Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αθηνών έχει δηλώσει ότι τα αιτήματα τους αφορούν τόσο τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας όσο και τη διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων. Η απόφαση για τη στάση εργασίας ελήφθη σε γενική συνέλευση του συλλόγου, όπου συμμετείχαν πολλά μέλη, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία τους για την τρέχουσα κατάσταση.

Η κινητοποίηση αυτή αναμένεται να έχει αντίκτυπο στη λειτουργία του πανεπιστημίου, προκαλώντας πιθανές καθυστερήσεις στις διοικητικές υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση των φοιτητών. Ο Σύλλογος κάνει έκκληση προς τα μέλη του και τους φοιτητές να δείξουν κατανόηση και υποστήριξη στην κινητοποίηση, η οποία στοχεύει στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και στη διασφάλιση των δικαιωμάτων του διοικητικού προσωπικού. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image