Καταστροφές από την κακοκαιρία στο δήμο Μετεώρων

Καταστροφές από την κακοκαιρία στο δήμο Μετεώρων

Η πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή του δήμου Μετεώρων προκάλεσε σοβαρές καταστροφές. Η ισχυρή βροχόπτωση και οι ραγδαίες μεταβολές στις καιρικές συνθήκες προκάλεσαν εκτεταμένα προβλήματα στην πόλη της Καλαμπάκας. Τα φερτά υλικά που μετακινήθηκαν λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης έφραξαν δρόμους και προκάλεσαν εμπόδια στην κυκλοφορία, καθιστώντας την μετακίνηση οχημάτων ιδιαίτερα δύσκολη. Οι τοπικές αρχές βρέθηκαν σε επιφυλακή για να αποκαταστήσουν την ομαλότητα στην περιοχή και να βοηθήσουν τους πολίτες που επλήγησαν.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημάρχου Καλαμπάκας, Δημήτρης Σακελλαρίου, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα ανησυχητική και απαιτεί άμεση δράση. "Προτεραιότητά μας είναι να καθαρίσουμε τους δρόμους και να επαναφέρουμε τον κανονικό ρυθμό στην πόλη," ανέφερε. Οι κάτοικοι της Καλαμπάκας προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της κακοκαιρίας και να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους. Ο δήμος έχει ξεκινήσει διαδικασίες για την καταγραφή των ζημιών και την αποζημίωση των πληγέντων. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image