Καθηγητής του πανεπιστημίου Πατρών συνελήφθη να φωτογραφίζει ανήλικη

Καθηγητής του πανεπιστημίου Πατρών συνελήφθη να φωτογραφίζει ανήλικη

Ένας επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών συνελήφθη στο αυτόφωρο αφού πιάστηκε να φωτογραφίζει μια 15χρονη μέσα σε μαγαζί. Το περιστατικό προκάλεσε πανικό, όταν θαμώνες του μαγαζιού κατάλαβαν τι συνέβαινε και σήμαναν συναγερμό. Ο πατέρας της ανήλικης αντέδρασε άμεσα και κινήθηκε νομικά εναντίον του καθηγητή, ο οποίος μεταφέρθηκε στα αρμόδια δικαστήρια. Η επιχείρηση σύλληψης του καθηγητή πραγματοποιήθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ενημέρωση της αστυνομίας.

Η τοπική κοινωνία της Πάτρας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς ο εν λόγω καθηγητής κατείχε υπεύθυνη θέση στο Πανεπιστήμιο και ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην πανεπιστημιακή κοινότητα. Το συμβάν έχει προκαλέσει ευρύ αντιδίακο, με τον πατέρα της κοπέλας να δηλώνει πως θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την δικαίωση της κόρης του. Η αστυνομία ερευνά τους λόγους και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, ενώ ο καθηγητής έχει παυθεί από τα καθήκοντά του μέχρι να ολοκληρωθεί η νομική διαδικασία.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image