Επίθεση σε γυμνασιάρχη στην Πάτρα: Του επιτέθηκε γονέας μαθητή

Επίθεση σε γυμνασιάρχη στην Πάτρα: Του επιτέθηκε γονέας μαθητή

Μια σοβαρή υπόθεση επίθεσης σε γυμνασιάρχη στην Πάτρα ήρθε στο φως της επικαιρότητας, καθώς γονιός μαθητή κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης. Το περιστατικό συνέβη όταν ο γονιός εισέβαλε στο σχολικό συγκρότημα και επιτέθηκε στον γυμνασιάρχη, εξαιτίας ενός γεγονότος που αφορούσε το παιδί του. Ο γυμνασιάρχης κατήγγειλε ότι ο κατηγορούμενος προέβη σε αυτή την ενέργεια χωρίς να προηγηθεί καμία συζήτηση ή προσπάθεια επίλυσης του ζητήματος με ειρηνικό τρόπο. Αντί αυτού, προχώρησε σε βίαιη επίθεση, προκαλώντας του σωματική βλάβη.

Το συμβάν έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, τόσο από γονείς όσο και από εκπαιδευτικούς, οι οποίοι εκφράζουν την ανησυχία τους για την ασφάλεια στα σχολικά ιδρύματα. Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρχών, οι οποίες εξετάζουν όλα τα δεδομένα για να αποδώσουν δικαιοσύνη. Σε δήλωσή του ο γυμνασιάρχης τόνισε την ανάγκη για την προάσπιση της ασφάλειας και της τάξης στους χώρους των σχολείων, ενώ υπογράμμισε ότι τέτοια περιστατικά δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητα.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image