Βροχές στην Αθήνα: Προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών

Βροχές στην Αθήνα: Προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών

Σε ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), καθώς οι βροχές στο κέντρο της Αθήνας συνεχίζονται, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών. Η έντονη βροχόπτωση έχει επηρεάσει κυρίως την περιοχή του Συντάγματος, με τους δρόμους να πλημμυρίζουν και τη κυκλοφορία να γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη. Η Τροχαία έχει κλείσει προσωρινά ορισμένους δρόμους λόγω συσσώρευσης υδάτων, ενώ έχει ενισχυθεί η παρουσία αστυνομικών για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να είναι προσεκτικοί, καθώς υπάρχουν αναφορές για πτώσεις δέντρων και άλλες ζημιές. Παράλληλα, ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, ανέφερε ότι οι βροχές θα συνεχιστούν και αύριο, με αποκορύφωμα τις απογευματινές ώρες. Θα επηρεαστούν επίσης τα βόρεια προάστια και οι περιοχές της Δυτικής Αττικής. Ανάλογες καιρικές συνθήκες επικρατούν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για αύριο, αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες σε ολόκληρη την Αττική, ενώ οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα. Οι πολίτες πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ενδεχόμενες διακοπές ρεύματος και πτώσεις αντικειμένων λόγω των ισχυρών ανέμων. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image