Βραδιά μνήμης στο Ηρώδειο για τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Βραδιά μνήμης στο Ηρώδειο για τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Σε μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις και αναμνήσεις, το Ηρώδειο φιλοξένησε μια ιδιαίτερη εκδήλωση προς τιμήν της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη. Η εκδήλωση, που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της, προσέλκυσε σημαντικές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο, καθώς και από τον ευρύτερο κοινό. Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν στη σκηνή του Ηρωδείου ανέβηκαν τα παιδιά της «Ελπίδας» και μίλησαν για τη δική τους Μαριάννα. Μέσα από τις αφηγήσεις τους αναδείχθηκε ο σημαντικός ρόλος της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην κοινωνία και η ανεκτίμητη συμβολή της στο έργο του Συλλόγου «Ελπίδα». Στην εκδήλωση συμμετείχαν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες που τίμησαν με την παρουσία τους και τις ερμηνείες τους το έργο και τη συμβολή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών προσέφεραν μοναδικές στιγμές που χαράχτηκαν στη μνήμη των παρευρισκομένων. Πολλοί επώνυμοι, όπως οι Γιάννης Πάριος και Σάκης Ρουβάς, βρέθηκαν εκεί για να αποδώσουν τιμή. Το Ηρώδειο, φωτισμένο για την περίσταση, αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για αυτή τη βραδιά μνήμης και τιμής.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image