Ο Colin Farrell επιστρέφει ως Πιγκουίνος | Νέο teaser trailer για το 'The Penguin'"

Ο Colin Farrell επιστρέφει ως Πιγκουίνος | Νέο teaser trailer για το 'The Penguin'"

Μην τον υποτιμάς ποτέ! Αυτή είναι η προειδοποίηση που μας στέλνει η Warner Bros. και το HBOMax στο ολοκαίνουργιο teaser trailer για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά "The Penguin", η οποία λαμβάνει χώρα στο σκοτεινό σύμπαν του Batman που δημιούργησε ο Matt Reeves.

Συνεχίζοντας από τα γεγονότα της ταινίας "The Batman", η σειρά ακολουθεί τον Oswald Cobblepot, ή αλλιώς Πιγκουίνο, τον οποίο υποδύεται  ο βραβευμένος με Όσκαρ Colin Farrell. Μετά τον θάνατο του Falcone, ο Penguin διεκδικεί τον έλεγχο του υποκόσμου της Γκόθαμ.

jhg.jpg

Το teaser trailer μας δίνει μια γεύση από την ατμόσφαιρα και το ύφος της σειράς, η οποία υπόσχεται να είναι άκρως σκοτεινή και βίαιη, γεμάτη με ίντριγκες και αδίστακτους χαρακτήρες. Ο Farrell ενσαρκώνει άψογα τον ρόλο του κλασικού γκάνγκστερ, υιοθετώντας μια ερμηνεία γεμάτη ένταση και εκρηκτικότητα.

Εκτός από τον Farrell, στο cast συμμετέχουν η Cristin Milioti ως Sofia, η κόρη του Carmine Falcone, ο Michael Zegen ως ο γιος του Carmine, Alberto, και ο Clancy Brown ως ο Salvatore Maroni, ένας από τους παλιούς βαρόνους του εγκλήματος στην Γκόθαμ.

Την παραγωγή της σειράς έχουν αναλάβει ο Matt Reeves, σκηνοθέτης του "The Batman", μαζί με τους Dylan Clark, Colin Farrell και Lauren LeFranc. Σκηνοθέτης των τριών πρώτων επεισοδίων είναι ο Craig Zobel.

Δείτε το trailer

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.