Πυροβολισμοί στον Κεραμεικό: Επικίνδυνο περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας

Πυροβολισμοί στον Κεραμεικό: Επικίνδυνο περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας

Σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα στον Κεραμεικό, στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκαν πυροβολισμοί κοντά σε πολυσύχναστη περιοχή, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους και περαστικούς. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός. Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο και ξεκίνησε έρευνες για τη διαλεύκανση του περιστατικού. Δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός των εμπλεκόμενων ατόμων, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τραυματίες ή ζημιές.

Οι αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή και πραγματοποιούν ενδελεχή έρευνα για να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι. Κάτοικοι και επιχειρηματίες έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για την ασφάλεια στην περιοχή, ειδικά μετά από αυτό το βίαιο περιστατικό. Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη αντιπαράθεση καθώς ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Παπαδημητρίου δήλωσε: “Αυτό το συμβάν υπογραμμίζει την ανάγκη για καλύτερη αστυνόμευση στην περιοχή μας.” 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image