Τραγωδία στο Ιράν: Νεκρός από φωτιά σε διυλιστήριο πετρελαίου

Τραγωδία στο Ιράν: Νεκρός από φωτιά σε διυλιστήριο πετρελαίου

Τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στο Ιράν, όπου τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του λόγω πυρκαγιάς σε διυλιστήριο πετρελαίου. Η πυρκαγιά ξέσπασε την Τρίτη (15/10) στο διυλιστήριο της Pars Petro Shushtar, στην επαρχία Κουζεστάν. Το ατύχημα αυτό έρχεται να υπογραμμίσει την ευπάθεια των βιομηχανικών εγκαταστάσεων σε περιοχές όπου οι συνθήκες ασφάλειας συχνά δεν είναι επαρκείς. Η πυρκαγιά αντιμετωπίστηκε γρήγορα από τις τοπικές αρχές, που έσπευσαν να ελέγξουν την κατάσταση, ώστε να περιορίσουν τις υλικές ζημίες και να αποτρέψουν περαιτέρω απώλειες.

Η αστυνομία και τα πυροσβεστικά σώματα κινητοποιήθηκαν άμεσα, και γίνεται ενδελεχής έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση των υποδομών και την ασφάλεια των εργαζομένων σε τέτοιου είδους βιομηχανικά κέντρα

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image