Λιούις Στίβενσον: Συγκλονίζει η σύντροφος του influencer που έχασε τη ζωή του

Λιούις Στίβενσον: Συγκλονίζει η σύντροφος του influencer που έχασε τη ζωή του

Ο θάνατος του Λιούις Στίβενσον, ενός πολλά υποσχόμενου influencer από τη Βρετανία, έχει προκαλέσει ιδιαίτερη συγκίνηση. Ο 26χρονος Στίβενσον έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της αναρρίχησής του σε γέφυρα στην Ισπανία, ένα πάθος που τον χαρακτήριζε. Η σύντροφός του, διατηρώντας τη μνήμη του ζωντανή, μίλησε συγκλονισμένη για την ενέργεια και την αγάπη του για την περιπέτεια. Στα κοινωνικά του δίκτυα, ο Λιούις συχνά μοιραζόταν στιγμές από τη ζωή του στα άκρα, κάτι που τον έκανε δημοφιλή ανάμεσα στους ακολούθους του.

epese ktirio ispania 1.jpg e1729086112340

«Ήταν ένας άνθρωπος που ζούσε για την εμπειρία και την ελευθερία» αναφέρει η σύντροφός του σε πρόσφατη ανάρτησή της, περιγράφοντας τη ζωή του ως ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης. Ο παππούς του θανόντα πρόσθεσε με συγκίνηση: «Από μικρός, του άρεσε να ζει στα άκρα, πάντα αναζητώντας το παραπάνω». Η οικογένεια και οι φίλοι του Λιούις προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την ξαφνική αυτή απώλεια, ενώ τα σχόλια στήριξης στην διαδικτυακή κοινότητα δεν σταματούν. Παρόλο που ο Λιούις Στίβενσον δεν είναι πλέον ανάμεσά μας, το πάθος του για τη ζωή και την περιπέτεια θα συνεχίσει να εμπνέει πολλούς. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image