Το μυστικό μακροζωίας από τις δίδυμες που έγιναν 102 ετών

Το μυστικό μακροζωίας από τις δίδυμες που έγιναν 102 ετών

Οι δίδυμες αδερφές Μέριλιν Ράιτ και Μάντελιν Κάσπερ πρόσφατα γιόρτασαν τα 102α γενέθλιά τους, έχοντας μοιραστεί μαζί μία ολόκληρη ζωή. Το μυστικό της μακροζωίας τους, όπως αποκαλύπτουν, βρίσκεται στην καλή διατροφή και την τακτική άσκηση. Γεννημένες το 1922, οι δύο αδερφές έχουν ζήσει μαζί κάθε μισοσέλιδο της ιστορίας, από τη Μεγάλη Ύφεση μέχρι τις σύγχρονες εποχές της τεχνολογίας. Με την ευκαιρία των γενεθλίων τους, η οικογένεια και οι φίλοι τους διοργάνωσαν μια μεγάλη γιορτή για να τιμήσουν τα 102 χρόνια ζωής τους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, το κλειδί για τη μακροζωία τους είναι επίσης η θετική στάση και η στήριξη που προσφέρουν η μία στην άλλη. "Πάντα είχαμε η μία την άλλη και αυτό μας έδωσε δύναμη", δήλωσε η Μέριλιν. "Ποτέ δεν αφήσαμε τον φόβο ή το άγχος να μας καταβάλλουν", πρόσθεσε η Μάντελιν. Η γιορτή περιλάμβανε ένα βίντεο αφιερωμένο στις δύο αδερφές, με στιγμιότυπα από την κοινή τους ζωή και τις ανεκτίμητες αναμνήσεις τους. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image