Τραμπ: Πιστεύει ότι ο Μπάιντεν και η Χάρις βρίσκονται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του

Τραμπ: Πιστεύει ότι ο Μπάιντεν και η Χάρις βρίσκονται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του

Η είδηση της απόπειρας δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ έχει προκαλέσει σοβαρές πολιτικές αναταράξεις στις ΗΠΑ. Ο πρώην πρόεδρος, γνωστός για τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του, υπέδειξε χωρίς αποδείξεις ότι η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν και η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις ήταν πίσω από αυτό το απίστευτο περιστατικό. Οι κατηγορίες αυτές αναζωπυρώνουν τις πολιτικές εντάσεις και επιδεινώνουν το ήδη εύθραυστο πολιτικό κλίμα στη χώρα. Η απόπειρα δολοφονίας συνέβη στην Πενσιλβάνια, με τις αρχές να ξεκινούν άμεση και εντατική έρευνα για την ανεύρεση των υπευθύνων.

Η δήλωση του Τραμπ έχει ήδη επιδεινώσει τις σχέσεις μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών, υποδηλώνοντας πως οι πολιτικές συνέπειες ενδέχεται να είναι απρόβλεπτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η υποψία του Τραμπ για δυνητική εμπλοκή της κυβέρνησης Μπάιντεν και της Κάμαλα Χάρις δεν έχει υποστηριχτεί από καμία νόμιμη απόδειξη ή επίσημο στοιχείο. Ωστόσο, οι αιχμηρές αυτές δηλώσεις προκαλούν αναταραχές και εντείνουν τον διχασμό στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image