Κρυμμένα μυστικά στο ναυάγιο του σούπερ γιοτ Bayesian

Κρυμμένα μυστικά στο ναυάγιο του σούπερ γιοτ Bayesian

Οι Ιταλικές αρχές ερευνούν το ναυάγιο του σούπερ γιοτ Bayesian, το οποίο βυθίστηκε στα ανοιχτά του Παλέρμο τον Αύγουστο, αφήνοντας πίσω του οκτώ νεκρούς. Οι αρχές επικεντρώνονται στα στεγανά χρηματοκιβώτια που βρέθηκαν στα συντρίμμια. Το Bayesian, αξίας εκατομμυρίων ευρώ, είχε γίνει κέντρο προσοχής λόγω της πολυτέλειας και του μεγέθους του. Στο επίκεντρο της έρευνας είναι οι ενδείξεις για εγκληματική δραστηριότητα, με τις αρχές να εξετάζουν κάθε πιθανή πτυχή.

Οι ειδικοί καταβάλουν προσπάθειες για την ανάκτηση των δεδομένων από τα χρηματοκιβώτια, ελπίζοντας ότι θα βρουν στοιχεία που θα βοηθήσουν στην επίλυση του μυστηρίου. Ανάμεσα στους επιβαίνοντες ήταν και σημαντικά πρόσωπα από τον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο, καθιστώντας σύνθετη την έρευνα. Οι Ιταλικές αρχές συνεργάζονται με διεθνείς φορείς για την ανάλυση των πληροφοριών, προκειμένου να προχωρήσει η έρευνα χωρίς καθυστερήσεις. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image