Αστυνομία ψυχαγωγίας στο Ηνωμένο Βασίλειο

Αστυνομία ψυχαγωγίας στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το Ηνωμένο Βασίλειο φαίνεται να κατευθύνεται προς μια αυστηρότερη ρυθμιστική πολιτική όσον αφορά τη δημόσια ψυχαγωγία, με τα νέα μέτρα που σχεδιάζονται. Ένα από αυτά τα μέτρα είναι η δημιουργία μιας ειδικής μονάδας που χαρακτηρίζεται ως «αστυνομία ψυχαγωγίας», η οποία θα επιβλέπει τις νέες ρυθμίσεις στις παμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα νέα μέτρα περιλαμβάνουν πρώιμο κλείσιμο των παμπ για να περιοριστούν τα προβλήματα που προκύπτουν από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και άλλες συμπεριφορές.

Εκτός από αυτό, οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου σχεδιάζουν να επεκτείνουν την απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους, με στόχο τη βελτίωση της δημόσιας υγείας. Η εφαρμογή αυτών των μέτρων έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Πολλοί σημειώνουν ότι οι νέες ρυθμίσεις περιορίζουν την ελευθερία των πολιτών και ενισχύουν την αίσθηση ελέγχου από το κράτος. Αντίθετα, άλλοι υποστηρίζουν ότι τα μέτρα αυτά είναι αναγκαία για την προστασία της δημόσιας ευημερίας.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image