Σύλληψη γνωστού TikToker στις ΗΠΑ για φόνο ψυχολόγου

Σύλληψη γνωστού TikToker στις ΗΠΑ για φόνο ψυχολόγου

Ο γνωστός στο κοινό ως "Mr Prada" TikToker συνελήφθη για τον φερόμενο φόνο ενός 69χρονου ψυχολόγου στην Λουιζιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο 35χρονος Τόμας Σμιθ, ο οποίος έχει κερδίσει τη φήμη του μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα TikTok, βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής για λόγους πολύ πιο ανησυχητικούς από τη διαδικτυακή του φήμη. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η σύλληψη του Σμιθ έγινε σε σχέση με τη φονική επίθεση σε ένα δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του αγαπητού ψυχολόγου Δρ. Τζον Ρίτσαρντσον.

Οι ανακριτές αναφέρουν πως βρέθηκε επιπλέον αποδεικτικό υλικό που συνδέει τον Σμιθ με τον τόπο του εγκλήματος. Παρά την άμεση σύλληψη του Σμιθ και τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί, ο ίδιος αρνείται έντονα κάθε ανάμειξη στο συμβάν. Η αστυνομία ξεκίνησε τη διερεύνηση μετά από κλήσεις γειτόνων, οι οποίες ανέφεραν περίεργες κινήσεις γύρω από το σπίτι του ψυχολόγου. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image