Σύλληψη διακινητών στην Αλεξανδρούπολη με 31 παράτυπους μετανάστες

Σύλληψη διακινητών στην Αλεξανδρούπολη με 31 παράτυπους μετανάστες

Στις περιοχές της Αλεξανδρούπολης αλλά και στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία, σημειώθηκε η σύλληψη τριών διακινητών μεταναστών από τις τοπικές αρχές. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για το ότι μετέφεραν συνολικά 31 παράτυπους μετανάστες, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Οι αρχές ενήργησαν με συντονισμένη επιχείρηση, καταφέρνοντας να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους διακινητές, οι οποίοι επιχειρούσαν να περάσουν τους μετανάστες μέσα από δύσβατες περιοχές και ελέγχαμενα σημεία. Η υπόθεση αυτή, που πλέον αποτελεί μείζον θέμα στην περιοχή, έρχεται να υπογραμμίσει τη συνεχιζόμενη πρόκληση της διακίνησης παράτυπων μεταναστών στα βόρεια σύνορα της χώρας.

Οι συλληφθέντες κρατούνται και αναμένουν τη διαδικασία διερεύνησης και απόδοσης των ευθυνών, όπως προβλέπεται από τον νόμο. Οι αρχές προσπαθούν να συγκεντρώσουν επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση διακίνησης, προκειμένου να αναλυθεί η συμμετοχή αυτών των ατόμων σε ευρύτερα κυκλώματα εκμετάλλευσης ανθρώπων. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image