Αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό στο Ζεφύρι από την ΕΛ.ΑΣ.

Αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό στο Ζεφύρι από την ΕΛ.ΑΣ.

Σε μια ακόμη οργανωμένη επιχείρηση από την ΕΛ.ΑΣ. εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί σημαντικές εξελίξεις στον καταυλισμό του Ζεφύρι στη Δυτική Αττική. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η ελληνική αστυνομία προέβη σε σειρά συλλήψεων και κατασχέσεων, επιδεικνύοντας αποφασιστικότητα στον αγώνα κατά των ναρκωτικών. Η επιχείρηση σχεδιάστηκε μετά από προσεκτική προετοιμασία και στόχευσε σε περιοχές που καταγράφονται αυξημένες δραστηριότητες παράνομης διακίνησης. Οι άνδρες της αστυνομίας ερεύνησαν προσεκτικά πολλαπλές τοποθεσίες, εντοπίζοντας και κατάσχοντας σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Η επιχείρηση αποτέλεσε μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για τη μείωση της εγκληματικότητας στην περιοχή, μία κίνηση που υποστηρίζεται και από την τοπική κοινωνία. Οι αρχές δεν παρέλειψαν να αναφέρουν ότι η συνεργασία με τους κατοίκους της περιοχής υπήρξε καθοριστική για την πραγματοποίηση αυτής της επιχείρησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται η σχέση των συλληφθέντων με ευρύτερα δίκτυα διακίνησης, με τις έρευνες να συνεχίζονται. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image