Αθώος ο 16χρονος στη Θεσσαλονίκη για την καταγγελία βιασμού

Αθώος ο 16χρονος στη Θεσσαλονίκη για την καταγγελία βιασμού

Ο 16χρονος στη Θεσσαλονίκη που είχε κατηγορηθεί από μία 13χρονη για βιασμό, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο νεαρός συνοδευόταν από παιδοψυχολόγο και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του απέδωσε η ανήλικη. Η υπόθεση είχε προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία στην πόλη και είχε συγκεντρώσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα των κατηγοριών που αντιμετώπισε ο νεαρός. Ωστόσο, η απολογία του και τα στοιχεία που προσκομίστηκαν κατά τη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας φαίνεται πως οδήγησαν την ανακρίτρια στην απόφαση να τον αφήσει ελεύθερο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η προανακριτική διαδικασία παρακολουθήθηκε από ειδικούς, όπως παιδοψυχολόγους, για να διασφαλιστεί ότι όλες οι πτυχές της υπόθεσης εξετάστηκαν με ιδιαίτερη προσοχή και λεπτομέρεια. Η έκβαση της υπόθεσης συνεχίζει να παρακολουθείται στενά από τους ενδιαφερόμενους και είναι πιθανό να υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις καθώς προχωρά η δικαστική διερεύνηση. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image