Η αντίσταση του Κιέβου: Οι δηλώσεις του Ζελένσκι για τη μάχη κατά της Ρωσίας

Η αντίσταση του Κιέβου: Οι δηλώσεις του Ζελένσκι για τη μάχη κατά της Ρωσίας

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επανέλαβε τη δέσμευση της Ουκρανίας να συνεχίσει να μάχεται εναντίον της εισβολής της Ρωσίας. Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος τόνισε ότι, ανεξάρτητα από τη στήριξη των Δυτικών συμμάχων, το Κίεβο θα παραμείνει σθεναρό στην <<αντίσταση>> του. Η Ουκρανία επιμένει στον στόχο της, ακόμη και χωρίς την πλήρη υποστήριξη για το αποκαλούμενο "σχέδιο νίκης", το οποίο περιλαμβάνει στρατηγική ενίσχυσης για την ανατροπή της ρωσικής επιθετικότητας. Το μήνυμα αυτό καθιστά σαφές ότι η χώρα δεν θα υποβληθεί σε πιέσεις για να αλλάξει τακτική, παραμένοντας επικεντρωμένη στον αγώνα της για διατήρηση της εθνικής κυριαρχίας και ασφάλειας.

Η δήλωση αυτή έρχεται σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο, καθώς οι διπλωματικές σχέσεις είναι τεταμένες και η διεθνής κοινότητα αναρωτιέται για την έκβαση της σύγκρουσης. Το σχέδιο νίκης του Ζελένσκι είναι κεντρικό στοιχείο της στρατηγικής της Ουκρανίας, περιλαμβάνοντας τόσο διπλωματικές όσο και στρατιωτικές κινήσεις, με στόχο την κατανόηση και την αποδέσμευση από αλλότριες εξαρτήσεις. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image