Αναγκαστική προσγείωση μικρού αεροσκάφους στη Σιβηρία: Ένας νεκρός

Αναγκαστική προσγείωση μικρού αεροσκάφους στη Σιβηρία: Ένας νεκρός

Τραγική κατάληξη είχε η αναγκαστική προσγείωση ενός μικρού αεροσκάφους στη Σιβηρία, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός επιβάτη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αιτία του δυστυχήματος φαίνεται να είναι η απώλεια ισχύος των κινητήρων, που ανάγκασαν το πλήρωμα να εκτελέσει την επικίνδυνη αυτή προσγείωση. Το αεροσκάφος τύπου Cessna, που ανήκε σε τοπική αεροπορική εταιρεία, μετέφερε συνολικά πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και το πλήρωμα. Οι αρχές επιβεβαίωσαν τη θέση του αεροσκάφους σε απομονωμένη περιοχή της Σιβηρίας, η οποία δυσκολεύει τις προσπάθειες διάσωσης και ερευνών.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των θυμάτων, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια και οι συνθήκες που οδήγησαν στη μοιραία έκβαση. Επί τόπου βρίσκονται ήδη συνεργεία διασώσεων και ειδικοί ερευνητές που προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για το τραγικό αυτό συμβάν. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image