Φρικιαστικό έγκλημα στο Κεντάκι: Γυναίκα δολοφόνησε τη μητέρα της

Φρικιαστικό έγκλημα στο Κεντάκι: Γυναίκα δολοφόνησε τη μητέρα της

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έχει προκαλέσει σοκ στην ήσυχη κοινότητα του Κεντάκι. Η 29χρονη Mary Johnson βρέθηκε κατηγορούμενη για το αποτρόπαιο έγκλημα εναντίον της 58χρονης μητέρας της, Jane Doe. Οι τοπικές αρχές ανακάλυψαν το σοκαριστικό συμβάν όταν μια ανώνυμη πηγή ενημέρωσε την αστυνομία για παράξενες οσμές που έρχονταν από το σπίτι της οικογένειας. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν στοιχεία που υποδεικνύουν ότι η Mary Johnson είχε δολοφονήσει τη μητέρα της, ακολουθώντας μια σειρά από φρικιαστικές πράξεις, όπως ο διαμελισμός και η μαγειρική επεξεργασία της σορού της.

Η αστυνομία του Κεντάκι, με επικεφαλής τον ανακριτή John Smith, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για μία από τις πιο αποτρόπαιες υποθέσεις που έχουν αντιμετωπίσει. Οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι περιγράφουν τη Jane Doe ως μια ευγενική και υποστηρικτική μητέρα, παραμένουν ανάστατοι και απαιτούν δικαιοσύνη για την άτυχη γυναίκα. Ο δικηγόρος υπεράσπισης της Mary Johnson, Richard Lee, δήλωσε ότι θα εξεταστούν πιθανά ψυχολογικά προβλήματα που ενδέχεται να οδήγησαν την κατηγορούμενη σε αυτές τις ακραίες ενέργειες. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image