Ηλεία | Ο 37χρονος παραδέχτηκε ότι επιχείρησε να βιάσει την 11χρονη πριν την δολοφονήσει

Ηλεία | Ο 37χρονος παραδέχτηκε ότι επιχείρησε να βιάσει την 11χρονη πριν την δολοφονήσει

Οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 11χρονης στην Ηλεία από τον 37χρονο θείο της έχουν προκαλέσει σοκ. Ο δράστης ομολόγησε ότι προσπάθησε να τη βιάσει. Όταν το παιδί αντέδρασε και τον απείλησε ότι θα αποκαλύψει το γεγονός στους γονείς της, εκείνος τη σκότωσε.

Η μικρή είχε φύγει από το σπίτι της το βράδυ της Κυριακής με προορισμό το σπίτι των παππούδων της. Ενώ βρισκόταν καθ' οδόν, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του θείου της. Από τότε η τύχη της αγνοούνταν μέχρι που βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα το απόγευμα σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι, περίπου 25 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της.

«Το παιδί βρέθηκε νεκρό σε μια αγροτική περιοχή, εκεί που μας οδήγησε ο δράστης, ο οποίος προσήχθη από τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν βιντεοληπτικό υλικό, ταυτοποίησαν το όχημά του, ενώ  το ποινικό του παρελθόν μας οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι κάτι κακό συνέβη στο παιδί από τον συγκεκριμένο άνθρωπο», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Προσήχθη, αρχικά δεν ήθελε να εξηγήσει στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη, στη συνέχεια όμως κατάφεραν και του απέσπασαν ομολογία και τους οδήγησε στο συγκεκριμένο σημείο οπού εκεί δολοφόνησε το άτυχο κοριτσάκι, το εγκατέλειψε και επέστρεψε στην οικία του», πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 37χρονος είχε κατηγορηθεί το 2017 για βιασμό ανηλίκου. Το 2020, το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου του είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης 9 ετών και 8 μηνών. Ωστόσο, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, καθώς η τότε νομοθεσία το επέτρεπε. Του είχαν επιβληθεί οι όροι να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα.

 
Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.