Ψηφιακό φροντιστήριο: Προσκλήσεις για αποσπάσεις και προσλήψεις εκπαιδευτικών

Ψηφιακό φροντιστήριο: Προσκλήσεις για αποσπάσεις και προσλήψεις εκπαιδευτικών

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την έναρξη νέας πρόσκλησης για αποσπάσεις και προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Από σήμερα, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, έως και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέσω της ειδικής πλατφόρμας του Ψηφιακού Φροντιστηρίου. Η πρόσκληση απευθύνεται σε μόνιμους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν την απόσπαση τους σε άλλες περιοχές ή σχολικές μονάδες, καθώς και σε νέους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να εργαστούν ως αναπληρωτές.

Το Υπουργείο Παιδείας υπογραμμίζει ότι οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και στοιχεία εντός της παραπάνω προθεσμίας. Ο Υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, δήλωσε: "Με στόχο την ενίσχυση του εκπαιδευτικού μας συστήματος και τη βελτίωση της παρεχόμενης παιδείας, προχωράμε σε αυτές τις κινήσεις, θέλοντας να διασφαλίσουμε ότι κάθε μαθητής θα έχει πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες". Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται για την απόσπαση ή την πρόσληψη καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Ψηφιακού Φροντιστηρίου και να ακολουθήσουν τις αναλυτικές οδηγίες που παρέχονται εκεί. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image