Σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης από 57χρονο στη Χαλκιδική

Σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης από 57χρονο στη Χαλκιδική

Τραγικό συμβάν σημειώθηκε στη Χαλκιδική, με πρωταγωνιστή έναν 57χρονο άνδρα που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη του καλύτερου φίλου του. Το θύμα, μια 13χρονη κοπέλα, κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου περιγράφοντας λεπτομερώς τα όσα συνέβησαν την ημέρα του περιστατικού. Η νεαρή κοπέλα βίωσε έναν εφιάλτη, καθώς ο 57χρονος, τον οποίο θεώρησε σαν δεύτερο πατέρα της, προέβη σε φρικτές πράξεις σεξουαλικής παρενόχλησης.

Το δικαστήριο στη Χαλκιδική προχώρησε με την υπόθεση, με τον κατηγορούμενο να αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου. Η υπόθεση αυτή προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, καθώς ο δράστης ήταν γνωστός και έχαιρε εκτίμησης από πολλούς κατοίκους της περιοχής. Κατά τη διάρκεια της δίκης, η 13χρονη περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο τις στιγμές τρόμου που βίωσε, κάνοντας έντονη την αναγκαιότητα για προστασία και δικαιοσύνη για τα θύματα τέτοιων αποτρόπαιων πράξεων. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image