Ύποπτη σκόνη σε γλάστρα εστάλη στον Δήμαρχο Περιστερίου

Ύποπτη σκόνη σε γλάστρα εστάλη στον Δήμαρχο Περιστερίου

Η γλάστρα που περιείχε έναν φάκελο με ύποπτη σκόνη εστάλη στο γραφείο του Δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, προκαλώντας ανησυχία και κινητοποίηση των αρχών στο δημαρχείο Περιστερίου. Η αποστολή της ύποπτης γλάστρας έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης, με αποτέλεσμα η αστυνομία να κληθεί αμέσως στον χώρο. Οι υπάλληλοι του δημαρχείου αμέσως απομάκρυναν τον δήμαρχο από το γραφείο του και επικοινώνησαν με τις αρμόδιες Αρχές για την εξέταση της σκόνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποστολή της γλάστρας έγινε από άγνωστο αποστολέα, προκαλώντας περαιτέρω ερωτήματα και υποψίες για το κίνητρο της πράξης αυτής. Η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα, ενώ το χημικό εργαστήριο ανέλαβε να εξετάσει το περιεχόμενο του φακέλου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ουσία επικίνδυνη για την υγεία. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image