Ολοκληρώνεται η σήραγγα στην Παραλιακή Αθηνών

Ολοκληρώνεται η σήραγγα στην Παραλιακή Αθηνών

Με την υπογειοποίηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος, τα έργα υποδομών στο Ελληνικό προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κατασκευή της νέας σήραγγας έχει αγγίξει το στάδιο της ολοκλήρωσης, επιτρέποντας νέες δυνατότητες στην κυκλοφορία και ανάπτυξη της περιοχής. Στο πλαίσιο αυτής της σημαντικής υποδομής, τα έργα περιλαμβάνουν την κατασκευή ενός σύγχρονου οδικού δικτύου που θα βελτιώσει την πρόσβαση και θα μειώσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Η νέα σήραγγα αναμένεται να εξυπηρετήσει χιλιάδες οδηγούς καθημερινά, μειώνοντας τον χρόνο μετακίνησης και αυξάνοντας την ασφάλεια. Οι υπεύθυνοι του έργου επισημαίνουν ότι η ολοκλήρωση της σήραγγας αποτελεί κρίσιμο σημείο για την ανάπτυξη και αξιοποίηση της περιοχής του Ελληνικού, καθώς θα δώσει ώθηση σε περαιτέρω επενδύσεις και έργα υποδομής. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image