Μεθυσμένος τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας σε κάγκελα

Μεθυσμένος τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας σε κάγκελα

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Ζάκυνθο όταν ένας μεθυσμένος τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας σε σιδερένια λόγχη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τουρίστας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Ζακύνθου με ένα τμήμα από το σιδερένιο κάγκελο κυριολεκτικά καρφωμένο στον λαιμό του. Η εικόνα του τραυματισμένου τουρίστα ήταν συγκλονιστική, καθώς το μεταλλικό αντικείμενο είχε διεισδύσει βαθειά. Οι προσπάθειες των γιατρών ήταν επίπονες, καθώς χρειάστηκε μεγάλη προσοχή για την αφαίρεση του αντικειμένου, προκειμένου να μην προκληθούν περαιτέρω εσωτερικές βλάβες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο τουρίστας παραμένει διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, με την ιατρική ομάδα να παρακολουθεί στενά την κατάσταση της υγείας του. Το περιστατικό αυτό υπογραμμίζει για άλλη μια φορά τους κινδύνους που μπορεί να προκληθούν από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ιδιαίτερα σε τουριστικές περιοχές όπου η ανεξέλεγκτη διασκέδαση είναι συχνή. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image