Οδηγός χτυπά και εγκαταλείπει 3χρονο παιδί

Οδηγός χτυπά και εγκαταλείπει 3χρονο παιδί

Σοκ και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία το πρόσφατο περιστατικό όπου ένας ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε ένα 3χρονο παιδί στο Ζεφύρι. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας zougla.gr, το μικρό παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων μετά το σοβαρό ατύχημα. Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή Σαλαμίνα και οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες για την εύρεση του οδηγού που εξαφανίστηκε μετά το συμβάν. Η τροχαία αναφέρει ότι το παιδί βρέθηκε στο σημείο αιμόφυρτο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έσπευσαν για παροχή πρώτων βοηθειών πριν το μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι αρχές ζητούν από οποιονδήποτε έχει πληροφορίες για το περιστατικό ή τον οδηγό να επικοινωνήσει άμεσα με την αστυνομία. Η περίπτωση έχει κινητοποιήσει την κοινή γνώμη και οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την ανησυχία τους για την αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων και την έλλειψη κυκλοφοριακής συνείδησης. Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων και οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για την αποκατάσταση της υγείας του. Η προσπάθεια για τον εντοπισμό του οδηγού συνεχίζεται και οι αρχές αισιοδοξούν ότι θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image