Ο καπνός από την πυρκαγιά στην Κορινθία, στον ουρανό της Αθήνας

Ο καπνός από την πυρκαγιά στην Κορινθία, στον ουρανό της Αθήνας

Η Αττική ζει το δικό της δράμα με τον καπνό από την πυρκαγιά στην Κορινθία να καλύπτει τον ουρανό της Αθήνας. Οι εικόνες από τους διάφορους δήμους της πόλης μοιάζουν να είναι βγαλμένες από ταινία επιστημονικής φαντασίας, καθώς ένα πέπλο καπνού έχει κατακλύσει τον ορίζοντα. Το φαινόμενο είναι ορατό από πολλούς δήμους και οι πολίτες βλέπουν το τοπίο να μεταμορφώνεται εντελώς. Οι υγειονομικές αρχές προειδοποιούν τους κατοίκους της Αττικής να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους και να περιορίσουν τις εξωτερικές δραστηριότητες για να αποφύγουν αναπνευστικά προβλήματα.

Οι εθελοντές και οι πυροσβεστικές δυνάμεις εργάζονται αδιάκοπα για να περιορίσουν την έκταση της πυρκαγιάς στην Κορινθία, προτού αυτή επεκταθεί και προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα. Η αγωνία για την εξέλιξη των γεγονότων παραμένει, με τις αρμόδιες Αρχές να παρακολουθούν την κατάσταση στενά και να ετοιμάζονται να λάβουν οποιαδήποτε απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πολιτών. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image