Γονείς προσοχή! Νέο επικίνδυνο trend με "σεξουαλική ρουλέτα" στο TikTok

Γονείς προσοχή! Νέο επικίνδυνο trend με "σεξουαλική ρουλέτα" στο TikTok

Γονείς προσέξτε τα παιδιά σας! Τα πράγματα έχουν γίνει τρομερά δύσκολα καθώς παιδικές ψυχές βάλλονται από παντού. Δυστυχώς έχει χαθεί το μέτρο από άκρη σε άκρη στη Γη. Κάθε ημέρα που περνάει, κάποιοι άρρωστοι ανθρώπινοι εγκέφαλοι εφευρίσκουν πράγματα είτε για να θησαυρίσουν, είτε για να ικανοποιήσουν τις φρικαλέα αρρωστημένες ορέξεις τους.

Το TikTok λοιπόν έχει γίνει και πάλι το επίκεντρο ενός νέου, ιδιαίτερα επικίνδυνου trend που ονομάζεται "Sex roulette". Στο challenge αυτό, νεαρά κορίτσια καλούνται να συνάψουν σεξουαλική επαφή με τυχαίους συντρόφους, χωρίς την χρήση προφυλάξεων. Αξίζει να σημειωθεί πως ένας από αυτούς είναι και φορέας του AIDS! Η «νικήτρια» είναι αυτή που δεν μείνει έγκυος ή δεν κολλήσει κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα, κάτι που αυξάνει δραματικά τον κίνδυνο για την υγεία τους. Οι ειδικοί και οι αρχές εκφράζουν έντονη ανησυχία, καθώς το trend αυτό όχι μόνο προάγει ανασφαλή συμπεριφορά, αλλά και ενθαρρύνει την παραβίαση βασικών κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.

Η σεξουαλική υγεία και η προστασία από σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα είναι πιο σημαντικά από οποιοδήποτε viral trend. Το κοινωνικό αντίκτυπο είναι ήδη εμφανές, με πολλές περιπτώσεις που νέοι προσβάλλονται από σοβαρά νοσήματα ή καταλήγουν σε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί καλούνται να ενημερώσουν τα νεαρά άτομα για τους κινδύνους που κρύβονται πίσω από τέτοια viral challenges. Το TikTok δεν έχει προβεί σε δηλώσεις μέχρι στιγμής σχετικά με το viral αυτό challenge. Ωστόσο, ζητούνται πιο αυστηρές πολιτικές από την πλατφόρμα για να περιορίσουν την εξάπλωση τέτοιων επικίνδυνων δραστηριοτήτων.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image