Διακοπή υπηρεσιών ΗΔΙΚΑ από Παρασκευή έως Κυριακή

Διακοπή υπηρεσιών ΗΔΙΚΑ από Παρασκευή έως Κυριακή

Σε ανακοίνωση της ΗΔΙΚΑ ΑΕ, γνωστοποιήθηκε η διακοπή όλων των υπηρεσιών της από την Παρασκευή έως και την Κυριακή. Η διακοπή αυτή θα πραγματοποιηθεί λόγω της μετάπτωσης της Βάσης Δεδομένων ΑΜΚΑ σε νέα υποδομή, στο πλαίσιο του έργου «Αναβάθμιση των Υποδομών της ΗΔΙΚΑ ΑΕ». Κατά τη διάρεια του έργου, το σύστημα θα υποστεί πλήρη αναβάθμιση, με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης και ασφάλειας των δεδομένων. Παρακαλούνται οι πολίτες όπως ενημερωθούν και προγραμματίσουν τις υποχρεώσεις τους, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες δεν θα είναι προσβάσιμες κατά το εν λόγω διάστημα.

Η ανακοίνωση αυτή αφορά ιδιαίτερα τους ασφαλισμένους, τους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της ΗΔΙΚΑ, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις ή δυσκολίες στην πρόσβαση στα δεδομένα τους. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα της ΗΔΙΚΑ ΑΕ ή να επικοινωνήσουν με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image