Γυναίκα σώθηκε από αστυνομικούς στον Ισθμό Κορίνθου

Γυναίκα σώθηκε από αστυνομικούς στον Ισθμό Κορίνθου

Το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κόρινθο, προκλήθηκε αναστάτωση όταν μια 48χρονη γυναίκα απειλούσε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τη γέφυρα του Ισθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα βρισκόταν σε εμφανή ψυχολογική πίεση και εθεάθη να γράφει ένα σημείωμα προτού προχωρήσει στην πράξη. Οι περίοικοι που αντιλήφθηκαν την κατάσταση ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν, μετά από διαπραγματεύσεις, να την αποτρέψουν και να την οδηγήσουν σε ασφαλές περιβάλλον.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και νοσηλείας. Οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την απελπιστική ενέργεια παραμένουν άγνωστοι, αλλά οι αρχές ερευνούν περαιτέρω την υπόθεση. Η γέφυρα του Ισθμού παραμένει ένα σημείο υψηλού κινδύνου για τέτοιου είδους περιστατικά και οι αρχές καλούνται να λάβουν μέτρα για την πρόληψη παρόμοιων γεγονότων στο μέλλον. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image