Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Η Premier Capital Hellas διευρύνει το δίκτυο εστιατορίων McDonald’s στην Ελλάδα

Η Premier Capital Hellas διευρύνει το δίκτυο εστιατορίων McDonald’s στην Ελλάδα

Η Premier Capital Ελλάς συνεχίζει το επενδυτικό της πρόγραμμα για τη διευρυμένη ανάπτυξη του δικτύου των εστιατορίων McDonald's στην Ελλάδα, με την πρόσφατη έναρξη λειτουργίας ενός νέου εστιατορίου στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Το νέο κατάστημα, που βρίσκεται στη διεύθυνση Παναγή Ράλλη και Νίκου Γκάτσου 2, ανοίγει τις πόρτες του στις 15 Ιουνίου 2023, σηματοδοτώντας την 30ή μονάδα λειτουργίας της Premier Capital Ελλάς στη χώρα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η επένδυση για το νέο εστιατόριο ανήλθε στα 2,1 εκατομμύρια ευρώ, συμβάλλοντας παράλληλα στη δημιουργία 55 νέων θέσεων απασχόλησης.

Το εστιατόριο McDonald's Παναγής Ράλλη ενσωματώνει όλες τις πρόσφατες ψηφιακές καινοτομίες που ενισχύουν την εμπειρία των πελατών. Στον χώρο του λειτουργούν τρία διπλής όψης αυτόματα μηχανήματα παραγγελιοληψίας (kiosks), με καινοτόμες ψηφιακές οθόνες που επιτρέπουν στους πελάτες να επιλέγουν και να ελέγχουν προσωπικά τις παραγγελίες τους, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία. Επιπλέον, το εστιατόριο παρέχει υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service), διαθέτει χώρο στάθμευσης, παρέχει υπηρεσία Drive Thru που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και προσφέρει επίσης την υπηρεσία McDelivery.

Ως προς τις νέες υπηρεσίες, στο εστιατόριο McDonald's Παναγής Ράλλη είναι διαθέσιμη και η νέα υπηρεσία παραγγελίας και πληρωμής μέσω κινητού (Mobile Order & Pay). Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παραγγέλνουν και να πληρώνουν εύκολα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής McDonald's app, απολαμβάνοντας τα προϊόντα της αλυσίδας και μπορούν να παραλάβουν την παραγγελία τους από το ταμείο για κατανάλωση στο εστιατόριο ή για παραλαβή (dine-in και take away), με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι ή μέσω του McDrive.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.