Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Το TikTok σχεδιάζει επενδύσεις δισεκατομμυρίων δολαρίων στη Νοτιοανατολική Ασία

Το TikTok σχεδιάζει επενδύσεις δισεκατομμυρίων δολαρίων στη Νοτιοανατολική Ασία

Η κινεζική ByteDance, ιδιοκτήτρια της δημοφιλούς εφαρμογής μικρού μήκους βίντεο TikTok, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι προτίθεται να επενδύσει δισεκατομμύρια δολάρια στη Νοτιοανατολική Ασία τα προσεχή έτη. Αυτή η κίνηση στοχεύει στον "διπλασιασμό" της παρουσίας του TikTok στην περιοχή, καθώς η εταιρεία προσπαθεί να αναπτύξει την παγκόσμια επιρροή της παρά τις αυξανόμενες προκλήσεις στον τομέα της ασφάλειας των δεδομένων.

Η Νοτιοανατολική Ασία, η οποία έχει συνολικό πληθυσμό 630 εκατομμυρίων, με τους μισούς από αυτούς να είναι κάτω των 30 ετών, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αγορές για το TikTok σε ό,τι αφορά τους χρήστες. Μηνιαία, η εφαρμογή συγκεντρώνει περισσότερους από 325 εκατομμύρια επισκέπτες. Παρόλα αυτά, η πλατφόρμα δεν έχει μετατρέψει ακόμη τη μεγάλη της βάση χρηστών σε σημαντική πηγή εσόδων από το ηλεκτρονικό εμπόριο στην περιοχή, καθώς αντιμμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό από τις κορυφαίες ανταγωνιστικές εταιρείες, όπως η Sea's SE.N Shopee, η Alibaba's 9988.HK Lazada και η GoTo's GOTO.JK Tokopedia.

"Θα επενδύσουμε δισεκατομμύρια δολάρια στην Ινδονησία και τη Νοτιοανατολική Ασία τα επόμενα χρόνια", δήλωσε ο CEO του TikTok, Shou Zi Chew, σε φόρουμ που διοργάνωσε στην Τζακάρτα για να τονίσει το κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο της εφαρμογής στην περιοχή.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.