Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Interamerican | Προσθήκη δύο νέων διοικητικών στελεχών

Interamerican | Προσθήκη δύο νέων διοικητικών στελεχών

Δύο νέα πρόσωπα ανέλαβαν σημαντικές θέσεις στην Interamerican, από την 1η Ιουνίου 2023, επιφέροντας διοικητικές αλλαγές στους τομείς των ασφαλιστικών εργασιών και της διοίκησης του χαρτοφυλακίου των πελατών του Ομίλου. Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Κούβαλης ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Ασφαλιστικών Εργασιών, διαδεχόμενος τον Vincent Teekens, ο οποίος, μετά από πέντε χρόνια θητείας στη Γενική Διεύθυνση Ασφαλιστικών Εργασιών, ολοκλήρωσε την παρουσία του. Ο κ. Κούβαλης έχει μια επιτυχημένη πορεία στην Interamerican, όπου κατείχε θέσεις ευθύνης στους τομείς του Αναλογιστικού και Underwriting.

Το 2017 ανέλαβε την ηγεσία της Anytime, του άμεσου κλάδου της Interamerican, ενώ το 2019, στη νέα οργανωτική δομή του ομίλου, ανέλαβε τον ρόλο του ηγέτη του τμήματος Mobility and Convenience. Από την άλλη πλευρά, η Linda Nieuwenhuizen αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Γενικής Διευθύντριας Customer Value & Experience και γίνεται μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Εταιρίας. Η ευθύνη της περιλαμβάνει το Marketing και την Ομάδα Ανάλυσης Δεδομένων (Data Analytics Team - DAT). Η Linda έχει εκτενή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στην Achmea, ειδικότερα στους τομείς της ανάπτυξης νέων εργασιών και της ευρύτερης αξιοποίησης του πελατολογίου μιας εταιρίας.

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.