Τρόμος στη Βάρκιζα: Ηλικιωμένη μπήκε με όχημα σε παιδική χαρά

Τρόμος στη Βάρκιζα: Ηλικιωμένη μπήκε με όχημα σε παιδική χαρά

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (28/9) σε παιδική χαρά στη Βάρκιζα με μια ηλικιωμένη οδηγό να σπάει τα κάγκελα της παιδικής χαράς και να μπαίνει με το όχημα της μέσα στο χώρο όπου παίζουν παιδιά. Η γυναίκα, ηλικίας περίπου 75 ετών, φαινόταν να έχει χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, προκαλώντας πανικό στους γονείς και στα παιδιά που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον χώρο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο κινούταν με μεγάλη ταχύτητα, και φαινομενικά ανεξέλεγκτο, προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα και συνέχισε την πορεία του εντός της παιδικής χαράς, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Ευτυχώς, κανένα παιδί δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αν και ο πανικός ήταν διάχυτος. Η ηλικιωμένη οδηγός συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να δοθεί κατάθεση και να γίνει έλεγχος για την πιθανή χρήση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Οι γονείς που βρίσκονταν παρόντες εξέφρασαν την ανακούφισή τους που το περιστατικό δεν κατέληξε σε τραγωδία, αλλά και την ανησυχία τους για την ασφάλεια των παιδικών χαρών της περιοχής. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image