Αστυνομική επιτυχία: Κατασχέθηκαν 9,5 κιλά κάνναβης και κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη

Αστυνομική επιτυχία: Κατασχέθηκαν 9,5 κιλά κάνναβης και κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας πραγματοποίησαν μεγάλη επιτυχία. Κατά τη διάρκεια επιχείρησης, συνελήφθησαν δύο άνδρες που κατείχαν και διακινούσαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 9,5 κιλά κάνναβης και κοκαΐνης, επιφέροντας σοβαρό πλήγμα στις δραστηριότητες διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή. Η επιχείρηση διεξήχθη με απόλυτη μυστικότητα και συντονισμό, καταδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα των αρχών στη μάχη κατά της εγκληματικότητας. Οι δύο συλληφθέντες, των οποίων η ταυτότητα δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, βρέθηκαν να κατέχουν τις παράνομες ουσίες κατά τη διάρκεια ελέγχου από τους αστυνομικούς.

Οι αρχές διεξάγουν περαιτέρω έρευνες για να εντοπίσουν και άλλους πιθανούς συνεργούς και να ανακαλύψουν τυχόν ευρύτερο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών. Η επιτυχία αυτή υπογραμμίζει τη σημασία της διαρκούς επαγρύπνησης και δράσης των δυνάμεων ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές, με σκοπό την προστασία των πολιτών και την εξάλειψη των παράνομων δραστηριοτήτων που απειλούν την κοινωνία. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image