Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα στο Χαλάνδρι

Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα στο Χαλάνδρι

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκονται σε συναγερμό έπειτα από το ξέσπασμα σοβαρής φωτιάς σε κατάστημα στο Χαλάνδρι. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, και στο σημείο έχουν σπεύσει τρία οχήματα με εννέα πυροσβέστες για να αντιμετωπίσουν το περιστατικό. Μάρτυρες αναφέρουν ότι οι φλόγες ήταν ορατές από μεγάλη απόσταση, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής. Οι προσπάθειες των πυροσβεστών επικεντρώνονται στην κατάσβεση της φωτιάς και στην αποτροπή της εξάπλωσής της σε άλλα κτίρια της γεωγραφικής περιοχής.

Η Τροχαία και οι αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν επίσης επί τόπου για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών και να διευκολύνουν την κίνηση των πυροσβεστικών οχημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ωστόσο υπάρχουν σημαντικές υλικές ζημιές που έχουν προκληθεί στο κατάστημα. Η αιτία της φωτιάς παραμένει άγνωστη και δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί εάν προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα ή κάποια άλλη αιτία. Αναμένονται ανακοινώσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το εν εξελίξει περιστατικό. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image