Κύκλωμα ψευδοκληρονόμων: Νέες εξελίξεις με τρίτη διαθήκη

Κύκλωμα ψευδοκληρονόμων: Νέες εξελίξεις με τρίτη διαθήκη

Οι αποκαλύψεις γύρω από το κύκλωμα ψευδοκληρονόμων συνεχίζονται, με την Δικαιοσύνη να εξετάζει και τρίτη διαθήκη. Η ίδια συμβολαιογράφος και ο ίδιος μάρτυρας που συμμετείχαν στις προηγούμενες υποθέσεις, τώρα εμφανίζονται ξανά σε διαθήκη ενός συνταξιούχου ξυλουργού. Οι δύο προηγούμενες περιπτώσεις περιλαμβάνουν τον Νίκο Σεργιανόπουλο και την πλαστή διαθήκη μίας 92χρονης γυναίκας, γεγονός που εγείρει ερωτήματα για τη δράση του κυκλώματος. Η συμβολαιογράφος και ο μάρτυρας, που βρίσκονται πλέον κάτω από το μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης, είχαν ήδη αναμιχθεί σε δύο σημαντικές υποθέσεις, δημιουργώντας έντονη ανησυχία στους κύκλους της κοινωνίας και της νομικής κοινότητας.

Η διαθήκη του συνταξιούχου ξυλουργού εξετάζεται για αυθεντικότητα, καθώς οι ομοιότητες με τις προηγούμενες υποθέσεις είναι ανατριχιαστικά πολλές. Οι δύο προηγούμενες υποθέσεις είχαν τραβήξει την προσοχή λόγω της συνδεδεμένης συμμετοχής της ίδιας συμβολαιογράφου και μάρτυρα, κάτι που τώρα επαναλαμβάνεται και στην τρίτη περίπτωση. Η έρευνα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, με τις αρχές να αναζητούν κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να φωτίσει την εμπλοκή του κυκλώματος σε αυτήν την νέα διαθήκη. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image