Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Αττική εξάρθρωσε συμμορία διαρρηκτών

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Αττική εξάρθρωσε συμμορία διαρρηκτών

Η αστυνομία προχώρησε στην εξάρθρωση μιας συμμορίας διαρρηκτών σε μια εκτεταμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Αττική. Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει 11 συλλήψεις, ενώ οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει τη συμμετοχή των μελών της συμμορίας σε πάνω από 110 διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τη νύχτα της 24ης Σεπτεμβρίου και κατάφερε να θέσει τέλος στη δράση της συμμορίας που είχε προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής. Οι αρχές εντόπισαν και κατάσχεσαν πληθώρα κλοπιμαίων, μεταξύ αυτών κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικά ποσά.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν επίσης εργαλεία διάρρηξης και κλοπής που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για να διαπράττουν τα εγκλήματά τους. Το σημαντικό αυτό επίτευγμα των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ αποτελεί μια σημαντική νίκη στον αγώνα κατά της εγκληματικότητας στην περιοχή της Αττικής. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων μελών της συμμορίας, καθώς και για την απόδοση των κατασχεμένων αντικειμένων στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image