Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο: Έρχονται ισχυροί άνεμοι και καταιγίδες

Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο: Έρχονται ισχυροί άνεμοι και καταιγίδες

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο, ο καιρός αναμένεται να χαλάσει σημαντικά το επόμενο διήμερο. Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ισχυρούς ανέμους, κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές και καταιγίδες. Όπως αναφέρεται στο δελτίο, η αλλαγή αυτή στον καιρό θα είναι αισθητή από σήμερα και θα κορυφωθεί αύριο. Ισχυροί άνεμοι με ταχύτητα που μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τα 7 μποφόρ θα πνέουν σε πολλές περιοχές της χώρας, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Επιπλέον, αναμένεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, ενώ τοπικές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα και τη δυτική Πελοπόννησο.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα δυτικά και βόρεια της χώρας. Οι αρμόδιες αρχές καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες του Ελληνικού Μετεωρολογικού Κέντρου για την ασφάλειά τους. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image