Γιαγιά από την Κρήτη γέννησε το εγγονάκι της

Γιαγιά από την Κρήτη γέννησε το εγγονάκι της

Μία συγκινητική ιστορία από την Κρήτη επιβεβαιώνει την ισχύ της αγάπης και της οικογενειακής αφοσίωσης. Μια Κρητικιά γιαγιά, αποφάσισε να βοηθήσει την κόρη της και τον γαμπρό της να αποκτήσουν παιδί, προσφέροντας τον εαυτό της ως παρένθετη μητέρα. Η 64χρονη γιαγιά γέννησε το εγγονάκι της, προκαλώντας εντύπωση και συγκίνηση σε όλη τη χώρα. Η απόφασή της να γίνει παρένθετη μητέρα δεν ήταν εύκολη, ωστόσο η αγάπη της για την οικογένειά της και η επιθυμία να εκπληρώσει το όνειρο της κόρης της ήταν πιό δυνατές.

Με την υποστήριξη της οικογένειας και των γιατρών, η ιστορία αυτή έδειξε πόσο βαθιά μπορεί να είναι η αγάπη μιας μητέρας. Η κόρη της δεν μπορούσε να πιστέψει την πράξη αυτοθυσίας της μητέρας της. "Η μητέρα μου είναι ένας άγγελος στη γη, μας έδωσε το πιο πολύτιμο δώρο," δήλωσε συγκινημένη. Οι φωτογραφίες της γιαγιάς με το εγγονάκι στην αγκαλιά της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας τεράστια αίσθηση. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image