Κλείσιμο σχολείων στην Ινδία λόγω του τυφώνα Ντέινα

Κλείσιμο σχολείων στην Ινδία λόγω του τυφώνα Ντέινα

Η Ινδία προετοιμάζεται για τις συνέπειες του επικείμενου τυφώνα Ντέινα, καθώς η μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας ανακοίνωσε πως ο κυκλώνας πλησιάζει με ταχύτητα 120 χιλιόμετρα την ώρα. Οι αρχές της χώρας αποφάσισαν να λάβουν προληπτικά μέτρα, κλείνοντας τα σχολεία σε περιοχές που προβλέπεται να επηρεαστούν άμεσα από την έντονη κακοκαιρία. Ο τυφώνας αναμένεται να φτάσει στη στεριά την Πέμπτη, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία τόσο στις τοπικές αρχές όσο και στους κατοίκους της περιοχής.

Μετά από συσκέψεις έκτακτης ανάγκης, οι τοπικές κυβερνήσεις αποφάσισαν να εκκενώσουν ευπρόσβλητες περιοχές και να προετοιμάσουν κέντρα φιλοξενίας για να υποδεχθούν όσους εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Η ετοιμότητα της χώρας δοκιμάζεται καθώς οι προμήθειες πρώτων υλών και τα αποθέματα τροφίμων και νερού πρέπει να είναι επαρκή για τις ανάγκες των κατοίκων. Το κλείσιμο των σχολείων αποτελεί μέρος μιας σειράς μέτρων για την προστασία των πολιτών από πιθανές καταστροφές πέρα από την αποφυγή ατυχημάτων. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image