Απόπειρα δολοφονίας Ισραηλινού πυρηνικού επιστήμονα

Απόπειρα δολοφονίας Ισραηλινού πυρηνικού επιστήμονα

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, η εφημερίδα «Times of Israel» φέρνει στο φως την ύπαρξη ενός δεύτερου κυκλώματος κατασκόπων που φέρεται να χρηματοδοτήθηκε από το Ιράν, με στόχο τη δολοφονία ενός Ισραηλινού πυρηνικού επιστήμονα. Η αποκάλυψη αυτή έρχεται στο περιθώριο του πολέμου και αναδεικνύει τις συνεχείς εντάσεις και τη χρήση κατασκοπευτικών κινητοποιήσεων στην περιοχή. Σύμφωνα με τις αναφορές, το κύκλωμα είχε σχεδιάσει μια καλά οργανωμένη επιχείρηση για την εξουδετέρωση του επιστήμονα, εκμεταλλευόμενο τους πόρους και τη στήριξη που παρείχε η Τεχεράνη.

Το γεγονός αυτό αναδεικνύει την κλιμάκωση των κατασκοπευτικών ενεργειών μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν, δύο χωρών που διατηρούν βεβαρημένες σχέσεις εδώ και δεκαετίες. Τα ονόματα των εμπλεκόμενων και το εύρος της επιχείρησης παραμένουν υπό διερεύνηση, ενώ οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας βρίσκονται σε συνεχές συναγερμό για την αποτροπή τυχόν απειλών. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image