Καταγγελία βιασμού κατά του Γκαρθ Μπρουκς

Καταγγελία βιασμού κατά του Γκαρθ Μπρουκς

Ο διάσημος καλλιτέχνης της κάντρι μουσικής, Γκαρθ Μπρουκς, βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας καθώς κατηγορείται για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση. Η μήνυση κατατέθηκε στο δικαστήριο της Καλιφόρνια από ανώνυμο άτομο, που ισχυρίζεται ότι η επίθεση συνέβη πριν από αρκετά χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το φερόμενο θύμα ισχυρίζεται ότι είχε έρθει σε επαφή με τον Μπρουκς μέσω κοινού φίλου σε μια εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί τοπικά. Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης, φέρεται ότι συνέβη το περιστατικό, το οποίο έχει σοβαρές νομικές συνέπειες για τον καλλιτέχνη.

Ο Μπρουκς από την πλευρά του, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, ενώ αναμένουμε την επίσημη απάντησή του μέσω των δικηγόρων του. Η υπόθεση έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις στους θαυμαστές του. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image