ΗΠΑ: Καμάλα Χάρις και Τραμπ στην τελική ευθεία των εκλογών

ΗΠΑ: Καμάλα Χάρις και Τραμπ στην τελική ευθεία των εκλογών

Οι επικείμενες προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δημιουργήσει ένταση καθώς Καμάλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ βρίσκονται στην τελική ευθεία της προεκλογικής τους εκστρατείας. Τα επιτελεία και των δύο υποψηφίων βρίσκονται σε κατάσταση κινητοποίησης, επιδιώκοντας να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους. Η Καμάλα Χάρις επιδιώκει να ενισχύσει την παρουσία της με την ενθάρρυνση νέων πολιτικών πρωτοβουλιών και με έμφαση σε κοινωνικά θέματα που απασχολούν τους πολίτες. Παρουσιάζει ένα μοντέρνο και προοδευτικό προφίλ, ελπίζοντας να προσελκύσει τις νέες γενιές και τους προοδευτικούς ψηφοφόρους.

Από την άλλη, ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει πιστός στην ρητορική που τον ανέδειξε, προσπαθώντας να εδραιώσει την επιρροή του στη βάση των παραδοσιακών συντηρητικών και να αποσπάσει την υποστήριξη των αγροτικών πολιτειών και των πολιτών που αισθάνονται παραμελημένοι από το κατεστημένο. Οι επερχόμενες εκλογές αναμένονται να είναι από τις πιο καθοριστικές των τελευταίων ετών, με τις πολιτικές διαφορές να είναι έντονες και την πολιτική σκηνή να βρίσκεται σε αναταραχή. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image