Pfizer: Σε δύσκολη θέση ο Μπουρλά

Pfizer: Σε δύσκολη θέση ο Μπουρλά

Οι φήμες οργιάζουν σχετικά με τις εξελίξεις στον κολοσσό της φαρμακοβιομηχανίας, την Pfizer, καθώς ο ισχυρός άνδρας της, ο Άλμπερτ Μπουρλά, φέρεται να βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα αβέβαιο μέλλον στην ηγεσία. Οι ειδικοί αναλυτές εκτιμούν ότι υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις απογοήτευσης στους κόλπους της εταιρείας, κυρίως λόγω των πρόσφατων οικονομικών αποδόσεων και των στρατηγικών αποφάσεων που έχουν φέρει την Pfizer στο στόχαστρο κριτικής. Οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις και οι διαφορετικές εκτιμήσεις για την κατεύθυνση της εταιρείας έχουν προκαλέσει αναταράξεις στα ανώτερα στελέχη.

Σε αυτούς τους κύκλους επικρατεί η εκτίμηση ότι η θέση του Μπουρλά δεν είναι πλέον τόσο σταθερή όσο ήταν στο παρελθόν. Επιπλέον, η πίεση από μετόχους που αναζητούν νέες προοπτικές ανάπτυξης εντείνει τις επιφυλάξεις για την ηγετική ικανότητά του. Οι ενδείξεις για επικείμενες αλλαγές στην διοίκηση της Pfizer πυροδοτούν συζητήσεις στον επιχειρηματικό κόσμο και εγείρουν ερωτήματα για το ποιος θα μπορούσε να αναλάβει τον ρόλο του CEO εάν τελικά ο Μπουρλά αποχωρήσει. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image